Видеомонтаж

ВИДЕОМОНТАЖ

Светът днес е забързан. Никой няма време и търпение да чете текстове, за да разбере посланието, което искате да му отпратите. За сметка на това в момента сме свидетели на бум на маркетинга, включващ видео посланията. И това има логично обяснение – с едно кратко клипче можем да кажем изключително много неща, а визуалната част облича в реален образ съобщението, което искаме да изпратим към крайния потребител.

Но създаването на едно видео не е по силите на всички – за това са необходими солидни познания, умения, опит и най-вече – време, за да можем да покажем един наистина качествен видеоматериал пред света. Това е сред основните причини днес много хора да се обръщат към специалисти, занимаващи се с видеомонтаж и обработка на видео.

Ако вие притежавате бизнес, днешният свят предлага достатъчно комуникационни канали, чрез които с помощта на видеосъдъжание да достигнете до вашите клиенти. Изработката на кратък видеоспот е много мощен инструмент, който ще ви помогне да информирате хората за вашия продукт и да ги убедите, че те се нуждаят от него.

Ако пък се нуждаете от заснемане на абитуриентски бал, сватба, кръщене, годишнина, завършване или друг повод, то определено снимачният материал после трябва да мине през видеомонтажист, за да имате качествен краен продукт. Ние можем да ви предложим както заснемане на всякакви събития, така и последващата обработка на видео.

Днес да достигнем до хората с помощта на клипчета в YouTube, Facebook и Instagram е по-лесно от всякога. С развитието на влогърството все по-търсено става добавянето на субтитри към видео. Това също е част от нашия набор от услуги, които можем да ви предложим.

А ако искате монтаж от „А“ до „Я“ на клип, който желаете да публикувате в интернет, то ние можем да изработим такъв за вас.

Ако се нуждаете от какъвто и било тип видеомонтаж, свържете се с нас още сега, за да обсъдим заедно кое решение е най-удачно за вашия случай. Ние работим на нормални и ниски цени, като никога не правим компромис с качеството

Ние работим с професионални софтуери за видеообработка, които позволяват максимални възможности и гъвкавост при боравенето с такъв тип съдържание. За нас инструментариумът, с който изработваме продуктите, има ключово значение за качеството на крайният материал.

Ето и списък с основните услуги, свързани с обработка на видео, които предлагаме:

1
Видеомонтаж на бал, сватба, кръщене и други събития
2
Монтаж на клипове за влог, интернет и социални мрежи
3
Рекламни и други спотове
4
Добавяне на субтитри
5
Музикални видеоклипове
6
Репортажи и предавания
7
… и всякакъв тип видеомонтаж
видеомонтаж

Нашият екип през годините е изработил и наблюдавал разнообразни видеопродукции. Анализът показва, че в България дори в телевизиите се излъчват клипове, които не отговарят на съвременните стандарти за модерно видеосъдържание. А неактуалният и скучен клип е най-прекият път към по-ниска ефективност и  гледаемост. За това е важно да се подчертае – ако се нуждаете от видеомонтаж, доверете се на професионалисти – тяхното око е тренирано и забелязва всеки детайл, който би повлиял на съзнателно или подсъзнателно ниво на зрителите.

КАКВО ПОЛУЧАВАТЕ?

БЕЗПЛАТНА КОНСУЛТАЦИЯ

Не сте сигурни какво точно търсите и какво би подхождало на вашия бизнес? За това ние предлагаме на нашите клиенти безплатна консултация и професионален съвет!

КОРЕКТНО ОТНОШЕНИЕ

Очаквате лоялност и дискретност от изпълнителите на вашата поръчка? Искате обещаните срокове да бъдат спазени? Нашата политика включва безрезервна коректност към клиентите.

ПРОФЕСИОНАЛНИ УСЛУГИ

Омръзнало ви е от хора, които обясняват колко добри услуги предлагат? Искате най-накрая действия, а не обещания? Ние работим професионално и оставяме крайната оценка на вас.

БЪРЗИНА НА ИЗРАБОТКАТА

Искате поръчката ви да бъде изпълнена за кратки срокове, но навсякъде ви обясняват как това ще отнеме много време? Ние можем  да работим бързо, без да правим компромис с качеството.

КЛИЕНТИТЕ ЗА НАС

Останах много доволен! Любезно и бързо обслужване, без „това не може“ и „онова не може“.

Отзивчиви хора! След като приключихме изработката на една визия, на два пъти исках корекции. Хората търпеливо изслушаха какво искам и ми добавиха нещата.

Другите фирми да вземат пример. Отношението е европейско – гледат на теб като на клиент, а не като на торба с пари. Препоръчвам!

НИЕ ПРЕДЛАГАМЕ ОЩЕ:

Разгледайте и други услуги, с които можем да сме полезни на Вас и Вашия бизнес.

видеозаснемане с камера
ВИДЕОЗАСНЕМАНЕ С КАМЕРА

Предстои ви сватба, кръщене, бал, завършване или друго събитие, което искате да запечатате във видео завинаги? Нашите професионални оператори са тук – те  ще заснемат с камера вашите моменти.

Визитки, плакати, афиши, флаери
РЕКЛАМНИ МАТЕРИАЛИ

Искате да рекламирате вас или вашия бизнес, но държите на красивия дизайн? Ние ще изготвим вашите визитки, афиши, плакати, флаери и други рекламни материали в кратък срок и на нормални цени.

Обработка на снимки и колажи
ОБРАБОТКА НА СНИМКИ И КОЛАЖИ

Интересни и забавни колажи, обработка и комбиниране на снимки, „изчистване“ на лица,  идеални и за подарък за рождени дни и други поводи. Всякакъв тип манипулации на едно или повече изображения.

Изработка на сайт с Wordpress
ИЗРАБОТКА НА УЕБ САЙТ

Искате красив и модерен уеб сайт, с който да работите бързо и лесно? Ние можем да изработим такъв за вас, при това на ниски цени, без да правим компромис с качеството на продукта.