Поддръжка на уеб сайт

Поддръжка на уеб сайт

Ако вече сте осъзнали необходимостта от собстветн уеб сайт и сте се възползвали от услугата по изработка на уеб сайт, вероятно вече сте се сблъскали с казуса по обновяването на този сайт. Въпреки, че сайтовете, които ние изработваме, разполагат с лесен и интуитивен контролен панел, понякога хората и бизнесите нямат необходимия ресурс за поддръжка на уеб страницата си. А ако един сайт не бъде постоянно актуализиран и поддържан, той става безполезен за потребителите. Освен това търсачките като Google, Bing, Yahoo, Yandex и други не обичат неактуални сайтове и липсата на свежо съдържание се отразява негативно на SEO оптимизацията. С други думи – позициите ви в търсещите машини по определени ключови думи и фрази падат.

За да бъде вашият сайт актуален, са необходими време и някои познания. Не можете просто да копирате и поставите даден текст в сайта си. Към него трябва да бъдат добавени етикети, да се подбере правилната категория, за да не се наруши структурата на съдържанието на сайта; Трябва да се подбере подходящо заглавие и да се въведат правилните метаданни. Всичко това изисква ресурс – както от умения, така и от време и хора.

Ако имате онлайн магазин и трябва да въведете 100 или повече продукта в него, това е времеемка работа, която би изисквала да зарежете други задачи, за да обновите магазина си. Или ако периодично трябва да публикувате статии в корпоративния си блог, това означава, че периодично трябва да отделяте и време, за да го правите.

Ако смятате, че не можете да отделите този ресурс за поддръжката на сайта ви, то ние сме тук, за да ви помогнем. Свържете се с нас сега, за да обсъдим заедно какъв тип услуга би била най-удачна за вас. Ето какво включва услугата по подрръжка на уеб сайт:

1
Публикуване на новини и статии
2
Публикуване на продукти в онлайн магазин
3
Подбор на категории и добавяне на етикети
4
Добавяне на метаданни към съдържанието
Поддръжка на уеб сайт

Ако имате въпроси или не сте сигурни от какво се нуждаете, не се колебайте да се свържете с нас – ние ще ви помогнем.

КАКВО ПОЛУЧАВАТЕ?

БЕЗПЛАТНА КОНСУЛТАЦИЯ

Не сте сигурни какво точно търсите и какво би подхождало на вашия бизнес? За това ние предлагаме на нашите клиенти безплатна консултация и професионален съвет!

КОРЕКТНО ОТНОШЕНИЕ

Очаквате лоялност и дискретност от изпълнителите на вашата поръчка? Искате обещаните срокове да бъдат спазени? Нашата политика включва безрезервна коректност към клиентите.

ПРОФЕСИОНАЛНИ УСЛУГИ

Омръзнало ви е от хора, които обясняват колко добри услуги предлагат? Искате най-накрая действия, а не обещания? Ние работим професионално и оставяме крайната оценка на вас.

БЪРЗИНА НА ИЗРАБОТКАТА

Искате поръчката ви да бъде изпълнена за кратки срокове, но навсякъде ви обясняват как това ще отнеме много време? Ние можем  да работим бързо, без да правим компромис с качеството.

КЛИЕНТИТЕ ЗА НАС

Останах много доволен! Любезно и бързо обслужване, без „това не може“ и „онова не може“.

Отзивчиви хора! След като приключихме изработката на една визия, на два пъти исках корекции. Хората търпеливо изслушаха какво искам и ми добавиха нещата.

Другите фирми да вземат пример. Отношението е европейско – гледат на теб като на клиент, а не като на торба с пари. Препоръчвам!

НИЕ ПРЕДЛАГАМЕ ОЩЕ:

Разгледайте и други услуги, с които можем да сме полезни на Вас и Вашия бизнес.

Поддръжка на уеб сайт
Изработка на уеб сайт

Искате красив и модерен уеб сайт, с който да работите бързо и лесно? Ние можем да изработим такъв за вас, при това на ниски цени, без да правим компромис с качеството на продукта.

КОПИРАЙТИНГ И ПИСАНЕ НА ТЕКСТОВЕ

Сигурно сте чували, че съдържанието е Царят за един сайт.  Това е вярно, защото посетителите влизат в страницата ни именно заради него. Ние можем да ви предложим качествен копирайтинг, писане на маркетингови, PR и друг тип текстове от специалисти в областта.

Обработка на снимки и колажи
ОБРАБОТКА НА СНИМКИ И КОЛАЖИ

Интересни и забавни колажи, обработка и комбиниране на снимки, „изчистване“ на лица,  идеални и за подарък за рождени дни и други поводи. Всякакъв тип манипулации на едно или повече изображения.

Визитки, плакати, афиши, флаери
РЕКЛАМНИ МАТЕРИАЛИ

Искате да рекламирате вас или вашия бизнес, но държите на красивия дизайн? Ние ще изготвим вашите визитки, афиши, плакати, флаери и други рекламни материали в кратък срок и на нормални цени.