Изработка на уеб сайт

Изработка на уеб сайт

Мина времето, когато трябваше да доказваме, че сайтът е жизненоважна част за всеки бизнес. В Информационната ера е по-важно от всякога да можем да популяризираме услугите си чрез максимално много канали, за да стигнем до потребителите. За това още при стартирането на предприемаческите си идеи трябва да разглеждаме уеб сайта като важна част от маркетинговия микс, важна тъкан, която е нашето лице пред потребителите.

В свят на свръхинформация обаче да накараме хората да останат в нашия сайт дълго не е толкова лесно. Важно е да предизвикаме интереса им и да им предложим нещо, което ще ги накара да преглеждат страница след страница. Именно за това създаването на уеб сайт изисква задълбочени познания за потребителското поведение, дизайн и дори чисто интуитивно разбиране на новите технологии за направата на сайт.

Нашият екип има дългогодишен опит в работата с различни системи за направата на сайт и е готов да помогне и нас вас да развиете бизнеса, блога или онлайн магазина си с изработката на красив и съвременен сайт, който работи еднакво добре както на декстоп, така и на мобилни устройства (responsive design).

Технологично един сайт може да бъде изграден посредством различни инструменти, в зависимост от нуждите на клиента. Ако на него му е необходим сайт-визитка или сайт от една страница, тогава статичният сайт е добър избор. В днешно време обаче повечето сайтове са динамични и използват т.нар. системи за управление на съдържанието (Content Management Systems – CMS). Такива са например WordPress, Joomla, Drupal и други. Предимството на тези системи е, че с тях се работи изключително лесно и изработката на уеб сайта става значително по-бързо и евтино. Разбира се, тук отново има значение какъв тип сайт правим – ако например искаме да създадем онлайн магазин, тогава удачен избор са платформи като OpenCart. Но изклчително популярна платформа, с която можете да създедете такъв магазин, е и WordPress, благодарение на множеството плъгини (добавки), с които той разполага (напр. WooCommerce).

Всъщност WordPress е система за създаване на почти всякакъв вид сайтове – личен блог, корпоративен и фирмен сайт, сайт-визитка, онлайн магазин, дори може да се създаде и социална мрежа. Нашият опит показва, че голяма част от нашите клиенти се спират на WordPress като технология за сайта си, поради няколко основни причини:

  1. Бързина на създаването на сайта
  2. Цените за изработка на сайта са по-ниски
  3. Сигурност на системата
  4. Изключително лесна работа с административния панел
  5. Богато разнообразие от темплейти за дизайн

И наистина, едно от големите предимства, с които собствениците на бизнес или фрийлансърите, е, че те и техните служители не се нуждаят от специални технически умения, за да управляват сайта си – необходима е само базова комптъра грамотност, каквато днес почти всички притежават.

Ние можем да ви предложим изработка на уеб сайт според вашите нужди и желания, с необходимите функционалности. За да можем да ви помогнем да се спрете на най-правилния избор, подходящ за вас, можете да се свържете с нас и да получите напълно безплатна консултация. Заедно ще обсъдим какво би било най-удачно за Вашия бизнес и ще Ви предложим оферта за създаването на сайт.

Ето какъв тип сайтове можем да ви предложим:

1
Изработка на корпоративен / фирмен сайт
2
Изработка на личен блог
3
Изработка на сайт-визитка
4
… и друг тип сайтове
Създаване на уеб сайт

Ако имате въпроси или не сте сигурни от какво се нуждаете, не се колебайте да се свържете с нас – ние ще ви помогнем.

КАКВО ПОЛУЧАВАТЕ?

БЕЗПЛАТНА КОНСУЛТАЦИЯ

Не сте сигурни какво точно търсите и какво би подхождало на вашия бизнес? За това ние предлагаме на нашите клиенти безплатна консултация и професионален съвет!

КОРЕКТНО ОТНОШЕНИЕ

Очаквате лоялност и дискретност от изпълнителите на вашата поръчка? Искате обещаните срокове да бъдат спазени? Нашата политика включва безрезервна коректност към клиентите.

ПРОФЕСИОНАЛНИ УСЛУГИ

Омръзнало ви е от хора, които обясняват колко добри услуги предлагат? Искате най-накрая действия, а не обещания? Ние работим професионално и оставяме крайната оценка на вас.

БЪРЗИНА НА ИЗРАБОТКАТА

Искате поръчката ви да бъде изпълнена за кратки срокове, но навсякъде ви обясняват как това ще отнеме много време? Ние можем  да работим бързо, без да правим компромис с качеството.

КЛИЕНТИТЕ ЗА НАС

Останах много доволен! Любезно и бързо обслужване, без „това не може“ и „онова не може“.

Отзивчиви хора! След като приключихме изработката на една визия, на два пъти исках корекции. Хората търпеливо изслушаха какво искам и ми добавиха нещата.

Другите фирми да вземат пример. Отношението е европейско – гледат на теб като на клиент, а не като на торба с пари. Препоръчвам!

НИЕ ПРЕДЛАГАМЕ ОЩЕ:

Разгледайте и други услуги, с които можем да сме полезни на Вас и Вашия бизнес.

Поддръжка на уеб сайт
Поддръжка на уеб сайт

Нямате време или необходимите умения, за да поддържате уеб сайта си? Търсите някой, който може да борави с Вашата уеб страница и да я актуализира? Ние ще се погрижим сайтът Ви да е винаги актуален със свежа информация и в пълна изправност.

Визитки, плакати, афиши, флаери
КОПИРАЙТИНГ И ПИСАНЕ НА ТЕКСТОВЕ

а ни именно заради него. Ние можем да ви предложим качествен копирайтинг, писане на маркетингови, PR и друг тип текстове от специалисти в областта.

ОБРАБОТКА НА СНИМКИ И КОЛАЖИ

Интересни и забавни колажи, обработка и комбиниране на снимки, „изчистване“ на лица,  идеални и за подарък за рождени дни и други поводи. Всякакъв тип манипулации на едно или повече изображения.

Визитки, плакати, афиши, флаери
РЕКЛАМНИ МАТЕРИАЛИ

Искате да рекламирате вас или вашия бизнес, но държите на красивия дизайн? Ние ще изготвим вашите визитки, афиши, плакати, флаери и други рекламни материали в кратък срок и на нормални цени.