Видеозаснемане с камера

ВИДЕОЗАСНЕМАНЕ С КАМЕРА

Днес видеосъдържанието е царят на мултимедията. То ни залива отвсякъде – от телевизора, в метрото, от Facebook, Instagram и другите с оциални мрежи, YouTube и безброй други места. Причината е проста – с видео може да се предадат много повече емоции, отколкото с публикация във вестник например.

Освен това видеопродукцията става все по-достъпна – вече е неписано правило, че всяко по-значимо събитие от живота ни трябва да бъде заснето с камера и да премине през видеомонтаж. И в това няма нищо лошо – всички ние искаме да запазим скъпите спомени по време на абитуриентския бал или сватбата ни. За това една от основните услуги, които ние предлагаме, е заснемане с камера на всякакви събития – без значение дали това е вашият бал, кръщене, завършване, сватба, рожден ден, празник на вашето дете или друго. Ние ще заснемем с камера вашето мероприятия с професионализъм, а можем заедно с това да ви предложим и последваща обработка на видеото. Предлагаме ниски цени, като това по никакъв начин не понижава качеството на продукта.

Освен събитийно заснемане, ние предлагаме операторски услуги и за заснемане на музикални видеоклипове  – всички знаем, че в днешно време няма как една песен да бъде успешна, освен ако тя не е придружена с добре заснето и монтирано видео. Успешните американски изпълнители плащат милиони за създаването на един-единствен клип! Разбира се, в България реалностите са други и цените са далеч по-ниски.

Не на последно място можем да заснемем за вас рекламно видео по всички правила на операторското майсторство и рекламните изисквания.

Екипът ни от оператори е съставен изключително от професионалисти с дългогодишен опит в големи национални медии. В портфолиото им освен стотици заснети предавания и репортажи, присъстват и снимките на някои от най-големите имена от родната музикална сцена.

Ето основните типове продукти, които можем да заснемем за вас:

1
Заснемане на сватба, бал, кръщене, завършване, рожден ден…
2
Заснемане на репортажи, предавания и друг тип телевизионна продукция
3
Заснемане на музикални видеоклипове
4
Заснемане на рекламни клипове
5
… и заснемане на всякакъв друг тип събития
Видеозаснемане с камера

Можем да ви предложим и заснемане на интервюта, репортажи, предавания и всякакви поводи. Свържете се с нас, за да уточним заедно кое би било най-удачното решение за вас.

КАКВО ПОЛУЧАВАТЕ?

БЕЗПЛАТНА КОНСУЛТАЦИЯ

Не сте сигурни какво точно търсите и какво би подхождало на вашия бизнес? За това ние предлагаме на нашите клиенти безплатна консултация и професионален съвет!

КОРЕКТНО ОТНОШЕНИЕ

Очаквате лоялност и дискретност от изпълнителите на вашата поръчка? Искате обещаните срокове да бъдат спазени? Нашата политика включва безрезервна коректност към клиентите.

ПРОФЕСИОНАЛНИ УСЛУГИ

Омръзнало ви е от хора, които обясняват колко добри услуги предлагат? Искате най-накрая действия, а не обещания? Ние работим професионално и оставяме крайната оценка на вас.

БЪРЗИНА НА ИЗРАБОТКАТА

Искате поръчката ви да бъде изпълнена за кратки срокове, но навсякъде ви обясняват как това ще отнеме много време? Ние можем  да работим бързо, без да правим компромис с качеството.

КЛИЕНТИТЕ ЗА НАС

Останах много доволен! Любезно и бързо обслужване, без „това не може“ и „онова не може“.

Отзивчиви хора! След като приключихме изработката на една визия, на два пъти исках корекции. Хората търпеливо изслушаха какво искам и ми добавиха нещата.

Другите фирми да вземат пример. Отношението е европейско – гледат на теб като на клиент, а не като на торба с пари. Препоръчвам!

НИЕ ПРЕДЛАГАМЕ ОЩЕ:

Разгледайте и други услуги, с които можем да сме полезни на Вас и Вашия бизнес.

ВИДЕОМОНТАЖ

Имате снимачен материал, имате идея какво видео искате, но не можете да го монтирате? Ние сме тук, за да изготвим вашето видео – независимо дали е материал от събитие, презентация, видеоспот или друг тип.

Визитки, плакати, афиши, флаери
РЕКЛАМНИ МАТЕРИАЛИ

Искате да рекламирате вас или вашия бизнес, но държите на красивия дизайн? Ние ще изготвим вашите визитки, афиши, плакати, флаери и други рекламни материали в кратък срок и на нормални цени.

Обработка на снимки и колажи
ОБРАБОТКА НА СНИМКИ И КОЛАЖИ

Интересни и забавни колажи, обработка и комбиниране на снимки, „изчистване“ на лица,  идеални и за подарък за рождени дни и други поводи. Всякакъв тип манипулации на едно или повече изображения.

Изработка на сайт с Wordpress
ИЗРАБОТКА НА УЕБ САЙТ

Искате красив и модерен уеб сайт, с който да работите бързо и лесно? Ние можем да изработим такъв за вас, при това на ниски цени, без да правим компромис с качеството на продукта.