Аудиообработка и създаване на музика

Аудиообработка и създаване на музика

Музиката е едно от най-популярните изкуства и едно от най-мощните инструменти за влияние в света. В същото време съвсем не е лесно да се композира един бийт или инструментал. Това е и причината композиторите да учат цял живот как да създават изкуството си.

Ние можем да ви предложим богат набор от аудиоуслугиобработка на готов звук, създаване на музика за вашия аудиоспот или видеоклип, всякакъв вид композиране.

Освен това, ако вие сте музикант, Wake Media е мястото, където можете да поръчате вашия инструментал за нова песен и да сте сигурни в професионализма на изработката. Ние ще се псотараем да ви предложим възможно най-ниски цени, без това да повлияе на качеството.

Ако пък имате записан глас – независимо дали за песен или войсоувър за спот, то нашите аудиоинженери ще се погрижат той да бъде обработен по начин, по който да звучи на световно ниво.

А в случай, че сте свършили голяма част от работата – записали сте всички звуци и инструменти, имате глас, но се нуждаете от професионалист, който да смеси аудиото в завършен продукт, ние отново можем да свършим това за вас. Екипът ни от композитори има богат опит с български изпълнители, а мастерирането на песни е начин на живот.

Ако желаете някой да изработи перфектния звук за вашата реклама или телевизионна продукция – отново ние от Wake Media можем да ви бъдем полезни.

Ето и основните типове аудиообработка и композиране на музика и друг тип звук, които предлагаме:

1
Създаване на музика и бийтове
2
Обработка на глас за песни и други записи
3
Създаване на музика за реклами и телевизионни продукти
4
Аранжимент на музика
5
Смесване и мастериране на песни
6
… и всякакъв друг тип композиране и обработка на звук
Създаване на музика

Ние предлагаме почти всякакъв тип композиране на музика и звук, а аудиообработката на звука е на нивото, използвано в професионалната музикална, медийна и завукозаписна индустрия. Свържете се с нас, за да обсъдим с какво можем да сме ви полезни!

КАКВО ПОЛУЧАВАТЕ?

БЕЗПЛАТНА КОНСУЛТАЦИЯ

Не сте сигурни какво точно търсите и какво би подхождало на вашия бизнес? За това ние предлагаме на нашите клиенти безплатна консултация и професионален съвет!

КОРЕКТНО ОТНОШЕНИЕ

Очаквате лоялност и дискретност от изпълнителите на вашата поръчка? Искате обещаните срокове да бъдат спазени? Нашата политика включва безрезервна коректност към клиентите.

ПРОФЕСИОНАЛНИ УСЛУГИ

Омръзнало ви е от хора, които обясняват колко добри услуги предлагат? Искате най-накрая действия, а не обещания? Ние работим професионално и оставяме крайната оценка на вас.

БЪРЗИНА НА ИЗРАБОТКАТА

Искате поръчката ви да бъде изпълнена за кратки срокове, но навсякъде ви обясняват как това ще отнеме много време? Ние можем  да работим бързо, без да правим компромис с качеството.

КЛИЕНТИТЕ ЗА НАС

Останах много доволен! Любезно и бързо обслужване, без „това не може“ и „онова не може“.

Отзивчиви хора! След като приключихме изработката на една визия, на два пъти исках корекции. Хората търпеливо изслушаха какво искам и ми добавиха нещата.

Другите фирми да вземат пример. Отношението е европейско – гледат на теб като на клиент, а не като на торба с пари. Препоръчвам!

НИЕ ПРЕДЛАГАМЕ ОЩЕ:

Разгледайте и други услуги, с които можем да сме полезни на Вас и Вашия бизнес.

видеозаснемане с камера
ВИДЕОЗАСНЕМАНЕ С КАМЕРА

Предстои ви сватба, кръщене, бал, завършване или друго събитие, което искате да запечатате във видео завинаги? Нашите професионални оператори са тук – те  ще заснемат с камера вашите моменти.

ВИДЕОМОНТАЖ

Имате снимачен материал, имате идея какво видео искате, но не можете да го монтирате? Ние сме тук, за да изготвим вашето видео – независимо дали е материал от събитие, презентация, видеоспот или друг тип.

Обработка на снимки и колажи
ОБРАБОТКА НА СНИМКИ И КОЛАЖИ

Интересни и забавни колажи, обработка и комбиниране на снимки, „изчистване“ на лица,  идеални и за подарък за рождени дни и други поводи. Всякакъв тип манипулации на едно или повече изображения.

Визитки, плакати, афиши, флаери
РЕКЛАМНИ МАТЕРИАЛИ

Искате да рекламирате вас или вашия бизнес, но държите на красивия дизайн? Ние ще изготвим вашите визитки, афиши, плакати, флаери и други рекламни материали в кратък срок и на нормални цени.