Обработка на снимки и колажи

Обработка на снимки и колажи

Думата Photoshop от име на програма за графичен дизайн се е превърнала в синоним на обработено изображение. И това не е случайно – софтуерът има наистина огромни възможности при редактирането на снимки. Това е и причината, поради която се изискват много време и усилия, за да се усъвършенстваме в работата с него.

Днес всички искаме да сме различни от останалите и това е естествен човешки стремеж – усещането да качиш хубава снимка във фейсбук профила си има силен психологически ефект. Но как да коригираме несъвършенствата си така, че да изглеждаме като модни икони – така, както правят фолк певиците например?

В днешно време има доста приложения, които предлагат автоматизирани решения – beauty филтри, добавяне на коса и други, но всички те, без изключение, изглеждат адски непрофесионално и всеки, който погледне снимка с такъв филтър, веднага познава, че изображението не е оригинално.

Именно тук идва силата на професионалната обработка на снимки – с нея вашият фотос изглежда напълно истински – ние можем да премахнем всякакви несъвършенства от снимките – пъпки, белези, бенки, бръчки; можем да изгладим лица и други области от тялото; ако желаете уголемяване на гърди, уголемяване на очи, уголемяване на устни или друга част от тялото – ние ще направим това за вас, без това да изглежда аматьорско, дори напротив –  ще придаде изключителна класа на изображенията.

Много устройства с камера не могат да се справят с цветовете при снимане – понякога това е заради ниският клас на камерата, друг път е заради грешна настройка на фотоапарата. Резултатът обаче е един и същ – лоши цветове на иначе нелош кадър. Поради тази причина ние можем да ви предложим цветови корекции на вашите снимки, които ще редактират цветовете на изображението, ще ги направят по-плътни и ще създадат необходимото настроение.

А искате ли да смените фона на ваша или на ваш приятел снимка? Снимали сте се в гората, но искате да смените гората с море? Няма проблем – ние предлагаме смяна на фона на снимка и замяната му друг фон.

Все по-търсени стават и друг тип услуги за графичен дизайн – това са колажите от множество снимки. Особено подходящи са за подарък и/или изненада на ваш близък човек, с когото имате много спомени през годините и желаете да ги запечатате в едно изображение. Можем да ви предложим изработка на колажи с много снимки, подредени по начин, които вие желаете. Това е перфектен начин да изненадате любимите си хора, като съберете снимките от най-важните събития в живота ви в едно-единствено изображение.

Друга търсена услуга са забавните колажи – отново идеални за подарък по всякакви поводи. Пошегувайте се с ваши близки, или им направете приятна изнената, като им подарите колаж, на който ги е прегърнал любимият им актьор, ръкостискат се с любимата си футболна звезда, позират до Айфеловата кула и каквото още се сетите! Изпратете ни снимката, а останалото оставете на нас!

Развитието на социалните мрежи като Facebook, Instagram и др. доведе до все по-масово търсене на изработка на визии за тези социални мрежи, както и банери за сайтове. Това е логично следствие от стремежа на бизнеса да представи своя продукт по възможно по-лъсках и подходящ начин пред потребителите. За това и ние предлагаме изработка на визии за интернет – фейсбук картинки, инстаграм постове, банери за сайтове и др. Свържете се с нас, за да обсъдим кое е най-подходящото решение за вас. Ние работим на ниски цени без да правим компромис с качеството.

1
„Изчистване“ на лица и други области
2
Цветови корекции и добавяне на ефекти
3
Колажи от една или много снимки
4
Смяна на фона на снимки
5
Интересни визии за интернет
6
Забавни колажи за вас и вашите приятели
7
… и всякакви други манипулации, свързани с графична обработка
Колаж сърце

Предлагаме и всякакъв друг тип обработка на снимки, редакция на изображения с Photoshop и фотоманипулации. Ако имате въпроси, търсите безплатна консултация или искате да поръчата, свържете се с нас сега!

КАКВО ПОЛУЧАВАТЕ?

БЕЗПЛАТНА КОНСУЛТАЦИЯ

Не сте сигурни какво точно търсите и какво би подхождало на вашия бизнес? За това ние предлагаме на нашите клиенти безплатна консултация и професионален съвет!

КОРЕКТНО ОТНОШЕНИЕ

Очаквате лоялност и дискретност от изпълнителите на вашата поръчка? Искате обещаните срокове да бъдат спазени? Нашата политика включва безрезервна коректност към клиентите.

ПРОФЕСИОНАЛНИ УСЛУГИ

Омръзнало ви е от хора, които обясняват колко добри услуги предлагат? Искате най-накрая действия, а не обещания? Ние работим професионално и оставяме крайната оценка на вас.

БЪРЗИНА НА ИЗРАБОТКАТА

Искате поръчката ви да бъде изпълнена за кратки срокове, но навсякъде ви обясняват как това ще отнеме много време? Ние можем  да работим бързо, без да правим компромис с качеството.

КЛИЕНТИТЕ ЗА НАС

Останах много доволен! Любезно и бързо обслужване, без „това не може“ и „онова не може“.

Отзивчиви хора! След като приключихме изработката на една визия, на два пъти исках корекции. Хората търпеливо изслушаха какво искам и ми добавиха нещата.

Другите фирми да вземат пример. Отношението е европейско – гледат на теб като на клиент, а не като на торба с пари. Препоръчвам!

НИЕ ПРЕДЛАГАМЕ ОЩЕ:

Разгледайте и други услуги, с които можем да сме полезни на Вас и Вашия бизнес.

Визитки, плакати, афиши, флаери
РЕКЛАМНИ МАТЕРИАЛИ

Искате да рекламирате вас или вашия бизнес, но държите на красивия дизайн? Ние ще изготвим вашите визитки, афиши, плакати, флаери и други рекламни материали в кратък срок и на нормални цени.

Изработка на сайт с Wordpress
ИЗРАБОТКА НА УЕБ САЙТ

Искате красив и модерен уеб сайт, с който да работите бързо и лесно? Ние можем да изработим такъв за вас, при това на ниски цени, без да правим компромис с качеството на продукта.

видеозаснемане с камера
ВИДЕОЗАСНЕМАНЕ С КАМЕРА

Предстои ви сватба, кръщене, бал, завършване или друго събитие, което искате да запечатате във видео завинаги? Нашите професионални оператори са тук – те  ще заснемат с камера вашите моменти.

ВИДЕОМОНТАЖ И ОБРАБОТКА НА ВИДЕО

Имате снимачен материал, имате идея какво видео искате, но не можете да го монтирате? Ние сме тук, за да изготвим вашето видео – независимо дали е материал от събитие, презентация, видеоспот или друг тип.