Копирайтинг и писане на статии

Копирайтинг и писане на статии

Писане на оригинални авторски текстове с висок процент на уникалност за успеха на Вашия сайт.

1
Писане на статии за сайт или блог
2
Описания на продукти в онлайн магазин
3
PR, Рекламни и маркетингови текстове
4
Продуктови текстове
5
Текстове за SEO
6
… и  всякакъв друг вид копирайтинг
Копирайтинг за SEO

Ако имате допълнителни въпроси или желаете друг тип писане на съдържание, не се колебайте да се свържете с нас!

КАКВО ПОЛУЧАВАТЕ?

БЕЗПЛАТНА КОНСУЛТАЦИЯ

Не сте сигурни какво точно търсите и какво би подхождало на вашия бизнес? За това ние предлагаме на нашите клиенти безплатна консултация и професионален съвет!

КОРЕКТНО ОТНОШЕНИЕ

Очаквате лоялност и дискретност от изпълнителите на вашата поръчка? Искате обещаните срокове да бъдат спазени? Нашата политика включва безрезервна коректност към клиентите.

ПРОФЕСИОНАЛНИ УСЛУГИ

Омръзнало ви е от хора, които обясняват колко добри услуги предлагат? Искате най-накрая действия, а не обещания? Ние работим професионално и оставяме крайната оценка на вас.

БЪРЗИНА НА ИЗРАБОТКАТА

Искате поръчката ви да бъде изпълнена за кратки срокове, но навсякъде ви обясняват как това ще отнеме много време? Ние можем  да работим бързо, без да правим компромис с качеството.

КЛИЕНТИТЕ ЗА НАС

Останах много доволен! Любезно и бързо обслужване, без „това не може“ и „онова не може“.

Отзивчиви хора! След като приключихме изработката на една визия, на два пъти исках корекции. Хората търпеливо изслушаха какво искам и ми добавиха нещата.

Другите фирми да вземат пример. Отношението е европейско – гледат на теб като на клиент, а не като на торба с пари. Препоръчвам!

НИЕ ПРЕДЛАГАМЕ ОЩЕ:

Разгледайте и други услуги, с които можем да сме полезни на Вас и Вашия бизнес.

Поддръжка на уеб сайт
ПОДДРЪЖКА НА УЕБ САЙТ

Нямате време или необходимите умения, за да поддържате уеб сайта си? Търсите някой, който може да борави с Вашата уеб страница и да я актуализира? Ние ще се погрижим сайтът Ви да е винаги актуален със свежа информация и в пълна изправност.

Изработка на сайт с Wordpress
ИЗРАБОТКА НА УЕБ САЙТ

Искате красив и модерен уеб сайт, с който да работите бързо и лесно? Ние можем да изработим такъв за вас, при това на ниски цени, без да правим компромис с качеството на продукта.

Обработка на снимки и колажи
ОБРАБОТКА НА СНИМКИ И КОЛАЖИ

Интересни и забавни колажи, обработка и комбиниране на снимки, „изчистване“ на лица,  идеални и за подарък за рождени дни и други поводи. Всякакъв тип манипулации на едно или повече изображения.

Визитки, плакати, афиши, флаери
РЕКЛАМНИ МАТЕРИАЛИ

Искате да рекламирате вас или вашия бизнес, но държите на красивия дизайн? Ние ще изготвим вашите визитки, афиши, плакати, флаери и други рекламни материали в кратък срок и на нормални цени.