Рекламни и печатни материали

РЕКЛАМНИ И ПЕЧАТНИ МАТЕРИАЛИ

Искате да рекламирате бизнеса си и се нуждаете от печат и печатни материали? Искате красив графичен дизайн на ниски цени?

Разбира се, не е нужно да доказваме, че рекламата и рекламните кампании в 21 век са жизнено необходими за всеки един бизнес, независимо дали е дребен, среден или едър.

Защото рекламният материал е символ на отношение, сериозност и професионализъм. Размяната на визитки например винаги се е възприемала като символ на високо ниво на бизнеса. И визитните картички са само един пример за важността на рекламата. Ако организирате събития, неминуемо ще се нуждаете от плакати, афиши, флаери, брошури, дипляни, билбордове и различни други печатни материали, с които да достигнете до максимален брой хора. А постерите са класически метод за информиране на обществеността.

Ние осъзнаваме необходимостта от професионална изработка на печатни и рекламни материали, за това можем да ви предложим дизайн на:

1
Визитни картички
2
Флаери
3
Брошури
4
Дипляни
5
Плакати, постери, афиши
6
Календари и малки календарчета
7
… и разнообразни други рекламни материали, съобразени с вашите нужди
Рекламни материали

Доверете се на професионалистите – зарежете саморъчните визитки и флаери, защото в днешният свят на свръхинформация потребителите нямат време да проучват вас и продукта ви – те се доверяват на визията. А ако визията им хареса – те ще се обърнат към вас!

За това смело можем да кажем – днес дизайнът продава продукта и/или услугата! За това не подценявайте рекламните материали – те са вашият облик пред обществото.

Свържете се с нас – заедно ще обсъдим всичко около материалите, които ви интересуват. Ще подходим индивидуално и ще ви предложим най-добрите решения, които да адаптираме за вашата дейност.

КАКВО ПОЛУЧАВАТЕ?

БЕЗПЛАТНА КОНСУЛТАЦИЯ

Не сте сигурни какво точно търсите и какво би подхождало на вашия бизнес? За това ние предлагаме на нашите клиенти безплатна консултация и професионален съвет!

КОРЕКТНО ОТНОШЕНИЕ

Очаквате лоялност и дискретност от изпълнителите на вашата поръчка? Искате обещаните срокове да бъдат спазени? Нашата политика включва безрезервна коректност към клиентите.

ПРОФЕСИОНАЛНИ УСЛУГИ

Омръзнало ви е от хора, които обясняват колко добри услуги предлагат? Искате най-накрая действия, а не обещания? Ние работим професионално и оставяме крайната оценка на вас.

БЪРЗИНА НА ИЗРАБОТКАТА

Искате поръчката ви да бъде изпълнена за кратки срокове, но навсякъде ви обясняват как това ще отнеме много време? Ние можем  да работим бързо, без да правим компромис с качеството.

КЛИЕНТИТЕ ЗА НАС

Останах много доволен! Любезно и бързо обслужване, без „това не може“ и „онова не може“.

Отзивчиви хора! След като приключихме изработката на една визия, на два пъти исках корекции. Хората търпеливо изслушаха какво искам и ми добавиха нещата.

Другите фирми да вземат пример. Отношението е европейско – гледат на теб като на клиент, а не като на торба с пари. Препоръчвам!

НИЕ ПРЕДЛАГАМЕ ОЩЕ:

Разгледайте и други услуги, с които можем да сме полезни на Вас и Вашия бизнес.

Обработка на снимки и колажи
ОБРАБОТКА НА СНИМКИ И КОЛАЖИ

Интересни и забавни колажи, обработка и комбиниране на снимки, „изчистване“ на лица,  идеални и за подарък за рождени дни и други поводи. Всякакъв тип манипулации на едно или повече изображения. 

Изработка на сайт с Wordpress
ИЗРАБОТКА НА УЕБ САЙТ

Искате красив и модерен уеб сайт, с който да работите бързо и лесно? Ние можем да изработим такъв за вас, при това на ниски цени, без да правим компромис с качеството на продукта.

видеозаснемане с камера
ВИДЕОЗАСНЕМАНЕ С КАМЕРА

Предстои ви сватба, кръщене, бал, завършване или друго събитие, което искате да запечатате във видео завинаги? Нашите професионални оператори са тук – те  ще заснемат с камера вашите моменти.

ВИДЕОМОНТАЖ И ОБРАБОТКА НА ВИДЕО

Имате снимачен материал, имате идея какво видео искате, но не можете да го монтирате? Ние сме тук, за да изготвим вашето видео – независимо дали е материал от събитие, презентация, видеоспот или друг тип.