РЕКЛАМНА АГЕНЦИЯ WAKE MEDIA
Ние реализираме вашите мечти!

Рекламна  агенция Wake Media предлагага комплексно рекламно обслужване, подходящо за всеки тип бизнес, фирми, фрийлансъри и др. Услугите, които предлагаме, включват графичен дизайн, изработка на рекламни и печатни материали, създаване на колажи, обработка на снимки, видеозаснемане, видеомонтаж, изработка и поддръжка на уеб сайт и др. Екипът ни е съставен от професионалналисти с реален опит в сферата на рекламата, дизайна, видеопродукцията, медиите. Водени от идеята за предлагане на съвременни и качествени услуги, ние създадохме Wake Media – за да сме полезни на Вас и бизнеса Ви! Независимо дали Вашият офис се намира в София, Варна, Пловдив, Бургас, Русе или друг град, ние сме насреща.

Ние залагаме на прозрачността на това, което правим – за това предлагаме на нашите клиенти безплатна консултация преди да започнем работа по проект. За нас е важно да изясним индивидуалните нужди на всеки, за да изготвим максимално подходящ продукт, който да донесе максимална ефективност на бизнеса.  Защото за нас доволният клиент е завърнал се клиент; доволният клиент води нови клиенти.

Уверете се в качеството и професионализма на услугите, които предлага рекламна агенция Wake Media!

Професионалното отношение и коректността са ключът към успешното партньорство!
wake media logo рекламна агенция
Не просто рекламна агенция, а Wake Media!
ИМАТЕ ВЪПРОСИ?
Свържете се с нас сега!

Останах много доволен! Любезно и бързо обслужване, без „това не може“ и „онова не може“.

Отзивчиви хора! След като приключихме изработката на една визия, на два пъти исках корекции. Хората търпеливо изслушаха какво искам и ми добавиха нещата.

Другите фирми да вземат пример. Отношението е европейско – гледат на теб като на клиент, а не като на торба с пари. Препоръчвам!

Телефон

+359 898 368 736

E-MAIL

office@wake-media.eu

УЕБ САЙТ

www.wake-media.eu

FACEBOOK

Wake Media – рекламна агенция

ЧАСТ ОТ ТОВА, КОЕТО ПРЕДЛАГАМЕ

Вижте част от услугите, с които можем да сме полезни на Вас и Вашия бизнес.

Визитки, плакати, афиши, флаери
РЕКЛАМНИ МАТЕРИАЛИ

Искате да рекламирате вас или вашия бизнес, но държите на красивия дизайн? Ние ще изготвим вашите визитки, афиши, плакати, флаери и други рекламни материали в кратък срок и на нормални цени.

Обработка на снимки и колажи
ОБРАБОТКА НА СНИМКИ И КОЛАЖИ

Интересни и забавни колажи, обработка и комбиниране на снимки, „изчистване“ на лица,  идеални и за подарък за рождени дни и други поводи. Всякакъв тип манипулации на едно или повече изображения.

видеозаснемане с камера
ВИДЕОЗАСНЕМАНЕ

Предстои ви сватба, кръщене, бал, завършване или друго събитие, което искате да запечатате във видео завинаги? Нашите професионални оператори са тук – те  ще заснемат с камера вашите моменти.

ВИДЕОМОНТАЖ

Имате снимачен материал, имате идея какво видео искате, но не можете да го монтирате? Ние сме тук, за да изготвим вашето видео – независимо дали е материал от събитие, презентация, видеоспот или друг тип.